Tapaus 5. Uraäiti 28v.

"Minulla on ollut lapsesta asti atooppinen iho, joka on oireillut vaihtelevasti.
Parikymppisenä iho-oireet pahenivat, ja vatsakin alkoi oireilla. Kärsin pahoista vatsakipukohtauksista ja ripulista. Minua tutkittiin ainakin kolmella eri taholla, ja ainut konkreettinen ohje minkä sain, oli että "joillain ihmisillä on herkkä vatsa, kokeile syödä lisää kuituja".
Kokeilinkin omin päin erilaisia ruokavalioita ja hoitoja tuloksetta.Seuraavan 7 vuoden ajan oireilin käytännössä päivittäin vatsallani. Sain kaksi lasta, ja myös raskauksien ja imetyksen tuomat hormonaaliset muutokset saivat ihon ja vatsan räjähtämään.

Lopulta varasin tuttavan suosituksesta ajan Päiville, ajatuksena, että ei tämä vatsan tilanne voi ainakaan pahemmaksi mennä. Päivin ohjeilla vatsa rauhoittui alle kahdessa viikossa ja ihonkin kunto parani. Edelleen minulla on herkkä vatsa ja iho, mutta tiedän, miten saan pidettyä ne hyvässä kunnossa, tai jos tulee huono kausi niin ymmärrän mistä oireet johtuvat, ja saan korjattua tilanteen. Oireet eivät enää häiritse normaalia elämää tai aiheuta ahdistusta, eikä elämä pyöri sen ympärillä missä on lähin vessa. Ja mikä parasta, suoliston rauhoittumisen ansiosta pystyn nykyään syömään ruoka-aineita, jotka vielä puoli vuotta sitten aiheuttivat vatsaoireita useaksi päiväksi.

Päivi on ihanan rauhallinen ja ammattitaitoinen sekä perehtyy asiakkaan tilanteeseen kunnolla. Jäi todella olo, että minua kuunneltiin (toisin kuin silloin aiempien tutkimusten yhteydessä).

Kiitos siis Päiville, ja isot suositukset täältä hänen palveluilleen!

Uraäiti 28v.