Personal Training

Personal Training on henkilökohtaista, yksilöllisesti suunniteltua ohjausta, johon kuuluu pitkän tähtäimen suunnittelu ja seuranta. Pohjana ovat alkutestit sekä haastattelu. Se on kokonaisvaltaista, asiakkaan toiveet, tarpeet, tavoitteet sekä aikataulut huomioon ottavaa ohjausta. Tavoitteet asetetaan yhdessä treenarin kanssa mahdollisimman konkreettisiksi. Harjoittelu on turvallista sekä tehokasta, koska ammattilainen suunnittelee ohjelmat asiakkaan aloitustilanteen, kunnon sekä tavoitteiden mukaan.

"Treenarisuhde vaatii molemmin puolista sitoutumista, jotta

saavutettaisiin asetetut tavoitteet."

Treenarisuhde motivoi, sillä;

- Ei ole helppoa jättää treenejä väliin, kun tietää että toinen henkilö odottaa tiettyyn aikaan juuri sinua!
- Ammattilainen opastaa tekemään asiat oikein (liikesuoritukset, ruokavaliot, sykealueet jne.) ja kertoo miksi.
- Omavalmentaja on ikään kuin koordinaattori, joka suunnittelee kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman ja aikatauluttaa sen muuhun elämääsi sopivaksi ja lisäksi opettaa sinua oikeisiin liike- ja liikuntasuorituksiin.
PT ei ole joka ainoan lajin osaaja, vaan liikunta-alan ammattilainen, joka tuntee anatomian, fysiologian, kinesiologian (liikeopin) sekä ruokavalio-opin ja osaa muokata tuloksellisen ja turvallisen harjoitusohjelman sekä ruokavalion.
PT opastaa sinut tarvittaessa muiden ammattilaisten luokse; esim. joku tietty liikuntalaji, hieronta, fysikaalinen hoito, lääkäri.


Personal Trainingillä vireyttä, terveyttä ja hyvää oloa!
Paino-ongelman kanssa kamppailevalle Personal Training tuo tuloksellista painon pudotusta sekä kiinteytystä. Treenarisuhteen avulla myös parannetaan meille kaikille tärkeää liikkuvuutta ja parempaa toimintakykyä. Treenarinasi myös opastan, miten tulee harjoitella ja ruokailla sekä perustelen miksi. Lisäksi olen erikoistunut leikkausten ja fysikaalisten hoitojen jälkeen tapahtuvaan kuntoutukseen.

Minulla on ollut PT-asiakkaina niin naisia kuin miehiäkin vuodesta 2000. Erityisosaamiseeni kuuluvat ehdottomasti 50+ asiakkaat sekä kaikki terveytensä kanssa kamppailevat miehet ja naiset. Sydämelläni ovat myös ikäihmiset; toimintakyvyn parantaminen, sekä ennallaan säilyttäminen.


Moni asiakas haluaa pudottaa painoa terveydellisistä ja toki ulkoisistakin syistä. "Laihdutus" on minulle kirosana, mutta mikäli haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, tervetuloa juttelemaan! Tykkään myös rääkätä ihmisiä, mutta hellästi ;)
Ruokavalioasioissa tykkään hifistellä, joka ei tarkoita kalorien laskemista, vaan opetan ja perustelen tarkasti, miksi syödään tietyllä tavalla. Kahta samanlaista ruokavaliota ei ole olemassakaan, eli ruokavalio suunnitellaan yksilöllisesti huomioon ottaen mahdolliset oireet ja sairaudet.
Kaiken kaikkiaan minulle on tärkeintä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi - niin henkinen, kuin fyysinenkin!.
-Päivi-

Ota Yhteyttä:yhteyttä: sovitaan treffi ja jutellaan olisiko personal training sinua varten.

FAKTAT!

- lääketieteen kandidaatti 1994
- aerobic-ohjaaja 1988
- kuntosaliohjaaja 1998
- soutuspinning-ohjaaja 2000
- FAF Core-training-koulutus 2002
- Yli 20 vuoden kokemus kuntouttavasta saliharjoittelusta
- kuntosali- ja aerobic-alalta jo yli 25 vuoden työkokemus
- FAF -personal trainer 2000
- FAF Pro Personal Trainer 2004
- FAF Senior Trainer 2009
- Ravitsemustiede 2013
- Terveyden Tukipilarit koulutus 2014
- FLT ravintovalmentajakoulutus 2015