TYKY- ja TYHY- palvelut yrityksille

Hei! Olet siis kiinnostunut kohentamaan työntekijöidesi hyvinvointia ja haluat saada energiaa työyhteisöösi! Hienoa! Olet juuri oikeassa paikassa

On sanomattakin selvää, että hyvinvoivat ja terveet työntekijät ovat yritykselle taloudellisesti iso etu - myös kilpailullisesti. Hyvinvoiva työntekijä on energinen ja hän jaksaa keskittyä vaativissakin tilanteissa. Hyvinvoiva työntekijä huokuu jaksamista myös ulospäin ja on siten yrityksen käyntikortti, joka jättää positiivisen jäljen yrityksen imagoon.

Työntekijä koittaa usein olla vahva eikä välttämättä puhu vaivoistaan

Monilla työntekijöillä on vaivoja, joista eivät välttämättä puhu ääneen työyhteisössä.
Voi olla, että he koittavat pärjätä vaivojensa ja kipujensa kanssa itsekseen, hammasta purren, joko lääkkeiden voimin tai sillä kuuluisalla sinnillä.
On selvää, että sillä tavoin ei kukaan pitkälle pötki.

Lisää energiaa työntekoon että apua jaksamiseen jo pienilläkin muutoksilla!

Ruokavaliolla ja pienilläkin elämäntapa- muutoksilla voidaan tukea kehoa ja terveyttä - ja sitä kautta saadaan taas lisää toivottua jaksamista.

Ruokavalion ollessa kunnossa, keho saa tarvitsemansa ravintoaineet ja työntekijä pysyy energisenä vaativimmissakin työtilanteissa. Hän jaksaa keskittyä ja kykenee hoitamaan tehtävänsä asianmukaisella tavalla. Hänen kehonsa ja mielensä kestää stressiä paremmin ja mikä tärkeintä, hän palautuu siitä.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Hyvällä, terveellisellä ja itselle sopivalla ruokavaliolla ja elämäntavoilla voidaan korjata jo syntyneitä sairauksia sekä ennaltaehkäistä monia kalliita terveysongelmia, kuten

  • pääkipu ja migreeni,
  • vatsa- ja suolistovaivat (esim. IBS, närästys..)
  • diabetes- reuma ja fibromyalgia
  • kilpirauhasen ongelmat
  • kolesteroli- ja verenpaineongelmat- mielialaongelmat
  • … sekä monet muut terveysongelmat ja krooniset sairaudet.

Nämä ovat tuttuja juttuja, mutta… Kuinka ongelmien kanssa voi pärjätä ja kuinka niitä voi korjata ilman pilleripurkkiarsenaalia. Tai kuinka sitä pilleripurkkiarsenaalia saisi kevennettyä ja miten saisi energiaa elämään? Kuinka pärjätä siten, että ei tarvitse olla koko ajan juoksemassa lääkärin porinoilla?

Minä voin auttaa tässä!

Voin auttaa työyhteisösi hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämisessä. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi henkilökunnalle heidän hyvinvointiaan tukeva TYKY-päivä. Vaihtoehtona on myös pidempiaikainen, terveyttä edistävä ja tukeva TYHY-paketti.

Lue asiakkaiden kokemuksista täältä!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

TYKY-paketti

Päivä voi koostua esimerkiksi seuraavista elementeistä:

Ravintoluento
ja toiminnallinen salitreeni
tai Asahi
tai jumppa.

(salitreenit Alexander Health Clubilla, Asahi tai jumppa KuntoYkkösellä tai sinun valitsemassasi ja varaamassa paikassa)

TYHY-paketti

Koostuvat pidemmistä terveyttä edistävästä valmennuksista, joissa pureudutaan kunnolla terveyttä edistävään ravitsemukseen.
Työntekijäsi saavat kattavat ohjeet viikoittain suoraan omaan sähköpostiinsa ja hän voi rauhassa opiskella ja tehdä muutoksia ruokavalioonsa että elämäntapoihinsa – omaa tahtiaan ja omien tarpeidensa mukaisesti.
Tämä on myös loistava jatko TYKY-päivälle!

TYHY-vaihtoehdot:

TERVEYSHAASTE

Neljän viikon mittaisessa Terveyshaasteessa työntekijäsi saa ohjeet perusteluineen terveellisempään, energisempään elämään! Kattavilla ja perustelluilla ruokavalio-ohjeilla hän oppii ravitsemaan ja tukemaan kehoaan itselleen sopivalla tavalla. Tämän ravintovalmennuksen myötä hän saavuttaa kevyemmän olon ja hänellä on mahdollisuus saavuttaa helpotusta jo syntyneisiin terveysongelmiin. Tästä paketista työntekijäsi saa eväät koko loppuelämän kestävään elämäntapamuutokseen!

IRTI PÄÄNSÄRYSTÄ

Tämä kahdeksan viikon mittainen irti päänsärystä - valmennus on sinulle, mikäli yrityksessänne kärsitään paljon pääkivuista. Paketissa on samoja elementtejä kuin Terveyshaasteessa, mutta tässä pureudutaan syvemmin pääkivun ja migreenin hoitoon ravitsemuksen avulla.
Osallistujille tulee myös viikottain uusi liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa parantava, sekä niska-hartiaseutua elvyttävä jumppaohje. Jumppaohjelmien pituudet vaihtelevat 10-20 min välillä. Osa niistä soveltuu työpaikalle taukojumpaksi.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan työyhteisöllenne paketti, jolla saatte lisää virtaa ja energiaa!

Lue täältä lisää Terveyshaasteesta ja asiakkaiden saamista hyödyistä!