TYKY- ja TYHY- palvelut yrityksille

Hei! Olet siis kiinnostunut kohentamaan työntekijöidesi hyvinvointia ja haluat saada energiaa työyhteisöösi! Hienoa! Olet juuri oikeassa paikassa

On sanomattakin selvää, että hyvinvoivat ja terveet työntekijät ovat yritykselle taloudellisesti iso etu - myös kilpailullisesti. Hyvinvoiva työntekijä on energinen ja hän jaksaa keskittyä vaativissakin tilanteissa. Hyvinvoiva työntekijä huokuu jaksamista myös ulospäin ja on siten yrityksen käyntikortti, joka jättää positiivisen jäljen yrityksen imagoon.

Työntekijä koittaa usein olla vahva eikä välttämättä puhu vaivoistaan

Monilla työntekijöillä on vaivoja, joista eivät välttämättä puhu ääneen työyhteisössä.
Voi olla, että he koittavat pärjätä vaivojensa ja kipujensa kanssa itsekseen, hammasta purren, joko lääkkeiden voimin tai sillä kuuluisalla sinnillä.
On selvää, että sillä tavoin ei kukaan pitkälle pötki.

Lisää energiaa työntekoon että apua jaksamiseen jo pienilläkin muutoksilla!

Ruokavaliolla ja pienilläkin elämäntapa- muutoksilla voidaan tukea kehoa ja terveyttä - ja sitä kautta saadaan taas lisää toivottua jaksamista.

Ruokavalion ollessa kunnossa, keho saa tarvitsemansa ravintoaineet ja työntekijä pysyy energisenä vaativimmissakin työtilanteissa. Hän jaksaa keskittyä ja kykenee hoitamaan tehtävänsä asianmukaisella tavalla. Hänen kehonsa ja mielensä kestää stressiä paremmin ja mikä tärkeintä, hän palautuu siitä.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Hyvällä, terveellisellä ja itselle sopivalla ruokavaliolla ja elämäntavoilla voidaan korjata jo syntyneitä sairauksia sekä ennaltaehkäistä monia kalliita terveysongelmia, kuten

  • pääkipu ja migreeni,
  • vatsa- ja suolistovaivat (esim. IBS, närästys..)
  • diabetes- reuma ja fibromyalgia
  • kilpirauhasen ongelmat
  • kolesteroli- ja verenpaineongelmat- mielialaongelmat
  • … sekä monet muut terveysongelmat ja krooniset sairaudet.

Nämä ovat tuttuja juttuja, mutta… Kuinka ongelmien kanssa voi pärjätä ja kuinka niitä voi korjata ilman pilleripurkkiarsenaalia. Tai kuinka sitä pilleripurkkiarsenaalia saisi kevennettyä ja miten saisi energiaa elämään? Kuinka pärjätä siten, että ei tarvitse olla koko ajan juoksemassa lääkärin porinoilla?

Minä voin auttaa tässä!

Voin auttaa työyhteisösi hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämisessä. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi henkilökunnalle heidän hyvinvointiaan tukeva TYKY-päivä. Vaihtoehtona on myös pidempiaikainen, terveyttä edistävä ja tukeva TYHY-paketti.

Lue asiakkaiden kokemuksista täältä!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

TYHY-vaihtoehtoja:

1. RAVITSEMUSLUENTO

2. TERVEYSHAASTE


Neljän viikon mittaisessa Terveyshaasteessa työntekijäsi saa ohjeet perusteluineen terveellisempään, energisempään elämään!
Työntekijäsi saavat kattavat ohjeet viikoittain suoraan omaan sähköpostiinsa ja voivat rauhassa opiskella ja tehdä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin – omaa tahtiaan ja omien tarpeidensa mukaisesti.

Kattavilla ja perustelluilla ruokavalio-ohjeilla he oppivat ravitsemaan ja tukemaan kehoaan itselleen sopivalla tavalla. Tämän ravintovalmennuksen myötä he saavuttavat kevyemmän olon ja heillä on mahdollisuus saavuttaa helpotusta jo syntyneisiin terveysongelmiin. Tästä paketista työntekijäsi saavat eväät koko loppuelämän kestävään elämäntapamuutokseen!

Tämä on myös loistava jatko TYKY-päivälle!


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan työyhteisöllenne paketti, jolla saatte lisää virtaa ja energiaa!

Lue täältä lisää Terveyshaasteesta ja asiakkaiden saamista hyödyistä!