FLT Ravintovalmennuksen palvelupaketit


Starttipaketti


Starttipaketti sisältää kaksi tapaamista. Tapaamisten väli vaihtelee yksilöllisesti 4-8 viikosta jopa puoleen vuoteen. Hinta 340 euroa

 1. Ravintovalmennus alkaa kirjallisella alkukartoituksella sekä (1,5 -) 2 tuntia kestävällä alkutapaamisella, jolloin käymme läpi tilanteesi, ravintotottumuksesi ja terveysongelmiin johtaneen tarinasi sekä laadimme tavoitteet. Saat tapaamisen jälkeen yksilölliset ohjeet ja suositukset.
  Laadin sinulle yksilöllisen ravinto-ohjelman, jota noudattamalla pyritään yhdessä asettamiimme tavoitteisiin. Tarkoituksena on, että elimistö tasapainotetaan oikean ravitsemuksen, tarvittavien ravintolisien, stressinhallinnan, liikunnan, levon sekä unen avulla.
 2. Seurantakäynnillä (n. 1tunti) seuraamme vointisi edistymistä, päivitämme ravinto-ohjelmaa, asetamme mahdollisesti uusia tavoitteita ja saat jatko-ohjeet.

  Tarvittaessa voit esittää minulle tarkentavia kysymyksiä valmennustapaamisten välissä sähköpostitse.

  Laskutan paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Seurantakäynti tulee käyttää 6 kk kuluessa ensikäynnistä.


Pariskunnan Ravintovalmennus, yhteinen käynti


Pariskunnan ravintovalmennus sisältää kaksi tapaamista. Tapaamisten väli vaihtelee yksilöllisesti 4-8 viikosta jopa puoleen vuoteen. Hinta 380 euroa

 1. Ravintovalmennus alkaa kirjallisella alkukartoituksella sekä (1,5 -) 2 tuntia kestävällä aloitustapaamisella, jolloin käymme läpi tilanteenne, ravintotottumuksenne ja mahdolliset terveyshaasteenne sekä laadimme tavoitteet. Saatte tapaamisen jälkeen yksilölliset ohjeet ja suositukset.
  Laadin teille yksilöllisen ravinto-ohjelman, jota noudattamalla pyritään yhdessä asettamiimme tavoitteisiin. Tarkoituksena on, että elimistö tasapainotetaan oikean ravitsemuksen, tarvittavien ravintolisien, stressinhallinnan, liikunnan, levon sekä unen avulla.
 2. Seurantakäynnillä (n. 1 tunti) seuraamme vointinne edistymistä, päivitämme ravinto-ohjelmaa, asetamme mahdollisesti uusia tavoitteita ja saatte jatko-ohjeet.

  Tarvittaessa voitte esittää minulle tarkentavia kysymyksiä valmennustapaamisten välissä sähköpostitse.

  Laskutan paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Seurantakäynti tulee käyttää 6 kk kuluessa ensikäynnistä.

Ravitsemusvalmennusohjelmat

Kokemuksesta tiedän, että elämäntapamuutokset onnistuvat joillekin ihmisille parhaiten kun edetään palanen kerrallaan - siksi tarjoan ja suosittelen myös pidempiä ravintovalmennuspaketteja.

4 kuukauden ohjelma 150 euroa /kk, kuukausilaskutuksena
6 kuukauden ohjelma (tai pidemmät) 130 euroa /kk, kuukausilaskutuksena
 • Ravitsemusvalmennusohjelma on vähintään 4 kuukauden mittainen taival kanssani. Erityisen hyvin se soveltuu pitkään jatkuneiden tai kroonisten vaivojen hoitamiseen.
 • Ohjelmaan kuuluu alkukartoitus ja tapaamiset kanssani kerran kuussa. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai skypessä/puhelimessa.
 • Tapaamisten lisäksi elän kanssasi arjessasi: Ohjelmaan kuuluu ilman lisäveloitusta tukipalvelu: vastaan kysymyksiisi ja autan sinua matkan varrella tarpeen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse.
 • Valmennusohjelmat sisältävät samat peruselementit kuin peruspaketti, mutta kokonaisuus on laajempi ja tarvittaessa etenemme rauhallisemmin.
  Laadin sinulle yksilöllisen ravinto-ohjelman, jota noudattamalla pyritään yhdessä asettamiimme tavoitteisiin. Tarkoituksena on, että elimistö tasapainotetaan oikean ravitsemuksen, tarvittavien ravintolisien, stressinhallinnan, liikunnan, levon sekä unen avulla.
 • Muilla tapaamiskerroilla (n. 1 tunti) seuraamme vointisi edistymistä, päivitämme ravinto-ohjelmaa ja asetamme uusia tavoitteita. Jokaiselta käyntikerralta saat yksilölliset ohjeet.
 • Eteneminen tapahtuu pienin askelin, pala kerrallaan. Tämä mahdollistaa oireiden taustalla olevien syiden etsimisen ja löytämisen. Useiden tapaamisten yhdistelmä etä-/arkikonsultaation kanssa tekee tästä ohjelmasta kokonaisvaltaisen ja tehokkaan.

  Elämäntapamuutokset synnyttävät usein paljon käytännön kysymyksiä. Kuuntelen tuntemuksiasi ja säädämme ohjelmaa yhdessä kokemustesi pohjalta. Autan myös uusien ruoka-aineiden valinnassa ja kokeilussa sekä annan tarvittaessa reseptivinkkejä.
  Keskustelen kanssasi matkan varrella tarvittaessa yhä uudestaan siitä, miksi jokin ruoka-aine on tärkeä tai miksi jotakin on poistettu ruokavaliostasi. Nämä keskustelut käydään puhelimessa, sähköpostilla (tai vaikkapa WhatsApp-viesteillä).

  Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja toteuttaa ohjelmaa - näin pääsemme tuloksiin!


Ruokavalio- ja ravintolisäohjeistus kertakäynti n. 90 min

Soveltuu sinulle, jolla ei ole mitään erityisiä terveyshaasteita. Mikäli haluat ammattilaisen tarkistamaan onko ravitsemuksesi tasapainossa ja haluat ehkä optimoida ravintolisäsi tarpeitasi vastaavaksi ja terveyttäsi tukevaksi tai tarvitset funktionaalisten testien tulkintaa - tämä on sinulle. Hinta 200 euroa

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni toimii Oulussa. Mikäli asut kauempana, valmennus hoituu helposti myös skypen tai puhelimen välityksellä. Vastaanoton kulku on aivan samanlainen kuin paikan päällä tapahtuvassa valmennuksessa.


Hinnat sisältävät ravintovalmennukseni, mutta ne eivät sisällä mahdollisia laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä saatan suositella sinulle tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Hinnat sisältävät alv:n.

HOX: valmennusohjelmien laskut lähetetään heti ensimmäisen valmennuskerran jälkeen.

Mikäli jostain syystä lopetat valmennuksen ennenaikaisesti, laskujen perumisesta menee kulua kirjanpidolle 5 eur/ lasku. Lisäksi laskutetaan käytetyt palvelut peruslaskutuksen mukaan (esim. yksilövalmennus: ensimmäinen kerta 200 eur, kontrollit 110 eur/h sekä netti-/puhelinopastus valmennusten välillä 50 eur/ 30 min)

Kurkkaa lisäinfoa palveluistani sekä maksutavoista täältä.