TERVEYSHAASTE-PORTTI TERVEYTEESI

NELJÄSSÄ VIIKOSSA KOHTI TERVEYTTÄ!

Seuraava Terveyshaaste-valmennus alkaa 12.11.2019
Vielä ehdit mukaan!

TERVEYSHAASTE on kuukauden mittainen ravitsemukseen
keskittyvä haaste, jonka ohjeiden mukaan elämällä voit mm.

  • Päästä eroon jatkuvista mahakivuista ja turvotuksista
  • Päästä eroon närästyksestä
  • Saada energisemmän olon
  • Päästä eroon sokerin himosta
  • Päästä eroon jatkuvista päänsäryistä
  • Saavuttaa pysyvän painonpudotuksen ilman laihduttamista
  • Saavuttaa paremman unen laadun
  • Saavuttaa tasaisemman hyvän verensokeritason.

SOPIIKO TERVEYSHAASTE SINULLE?

Valmennus sopii kaikille jotka haluavat terveyttä ja elinvoimaa.Voit esimerkiksi päästä eroon jatkuvista suolisto-ongelmista ja flunssakierteistä.

Arkikin tulee helpommin hallittavaksi kun vointisi ja vireystilasi kohenevat

SE TAVALLINEN TARINA

Tekemistä olisi ihan älyttömästi – töitä riittää ja kotona perhe pitäisi hoitaa, mutta ajatuskin väsyttää. Se saa ryhdin kumaraan ja mielen matalaksi. Tiedostat, että stressikin ehkä painaa ja sekös vie elinvoimaasi entisestään! Pinna kiristelee välillä niin, että jopa puoliso ja lapset saavat siitä osansa tiuskimisen muodossa – vaikka heille pitäisi jaksaa antaa sitä iloista ja positiivista energiaa ja jopa touhuta heidän kanssaan.

Puhumattakaan harrastuksista, joilla koitat pitää itsesi vireessä väsymyksestä huolimatta. Vääntäydyt lenkille tai salille verenmaku suussa, koska on vain jaksettava. Koska sen kuulemma pitäisi nollata pääsi ja antaa sitä hyvää oloa! Verensokerit temppuilee, kolesteroli pomppii ja ehkäpä verenpainekin heittelee. Painokin junnaa, vaaka ei vaan heilahda sinne suuntaan mihin haluat, aivan sama mitä teet! Ehkä kilpirauhanenkin kiukuttelee, eikä ne rauta-arvotkaan taida olla priimaa.

Oravanpyörä, joka lähtee pikkiriikkisistä asioista ja oireista liikkeelle. Oravanpyörä, jossa jokainen asia ruokkii aivan huomaamatta pikkuhiljaa toisiaan..

TÄSTÄ PYÖRÄSTÄ ON SYYTÄ HYPÄTÄ AJOISSA POIS

...sillä kärpäsestä tulee härkänen, pienistä terveysongelmista kasvaa ajansaatossa isoja ongelmia ja niistä alkaa puhjeta jopa sairauksia.

Tunnistatko itsesi näistä?

vatsasi kiukuttelee: on epämääräistä kipua, närästystä, ilmavaivoja ja turvottaa.
• päätäsi särkee jatkuvasti, migreeni on usein kaverisi.
• Stressi saa sykkeen ja kierrokset nousemaan
• Väsyttää, eikä energiaa tunnu olevan oikein mihinkään, saati mihinkään ylimääräiseen.
• Muistisi pätkii ja tuntuu, että pää ei vain toimi!
• Verensokerin kanssa on ongelmia
• Selittämättömiä kipuja ja kolotuksia, joiden ajattelet kuuluvan elämään
• Paino junnaa eikä aineenvaihdunta toimi
• ..tai tunnet vain voivasi enemmän tai vähemmän huonosti, kenties selvää syytä löytämättä?

Toteamus ”Vanhuus ei tule yksin, vaan vaivojen kanssa!”

– ei tarvitse pitää paikkaansa!

Mitä jos kerron sinulle, että minulla on sinulle keinot, joilla voit päästä pienistä vaivoista eroon jopa neljässä viikossa ja saada helpotusta tuossa samassa ajassa isompiinkin terveyshuoliin?

EI HOKKUSPOKKUS-TEMPPUJA!

EI, sinun ei tarvitse tehdä hokkuspokkustemppuja, enkä minä tee sinulle hokkuspokkustemppuja. Sinun ei tarvitse alkaa noudattamaan ihmedieettejä, joihin törmäämme netissä joka päivä. Sinun ei myöskään tarvitse alkaa vetämään mitään älyttömiä ja hirmukalliita pussikeittopillerikuureja, joita yritetään tyrkyttää sinulle kaikkialla. Eikä sinun tarvitse kitua nälässä!
Päinvastoin!

Saat kylläisen, energisen olon koko päiväksi. Autan sinua löytämään juuri sinulle optimoidut ruoka-aineet tavallisista marketeista löytyvistä ruoka-aineista, jotka tukevat kehosi toimintaa ja jotka auttavat juuri sinua voimaan hyvin. Tiedäthän autot, –ei dieselkoneeseenkaan voi laittaa bensaa – kone leikkaa kiinni. Me ihmiset olemme jokainen yksilöitä, minun kehoni toimii erilailla kuin sinun kehosi ja sinun kehosi erilailla kuin äitisi tai lapsesi keho. Esimerkkinä mainitakseni, yhdelle siis sopii ne paljon parjatut viljat, kun taas toiselle ne sopivat vain pieninä määrinä, -ja kolmannelle ei ollenkaan. Ei siis voi vetää täysin suoraa linjaa: ”Kun syötte kaikki just tätä ja tällä tavalla, niin tulette varmasti tervehtymään!


MINÄ ANNAN SINULLE EVÄÄT TERVEEMPÄÄN ELÄMÄÄN

Minä autan sinua antamalla sinulle eväät terveempään elämään tässä neljän viikon valmennuksessa.
Sinun täytyy vain kysyä itseltäsi, haluatko elää terveemmin ja voida paremmin? Se päätös ei ole kenenkään muun, ainoastaan sinun. Ei äitisi, ei siskosi, eikä muukaan perheesi, ystäväsikään eivät voi sitä tehdä puolestasi. Voit tehdä sen ihan
pienillä teoilla, jo kauppalistaa kirjoittaessasi. Tässä minä autan sinua, kertomalla miten löydät ne eväät, että juuri sinä voit pysyä terveenä.
Anna haasteelle kuukausi aikaa-

katso mitä positiivista kehossasi tapahtuu.

SINULLA ON VALTA PÄÄTTÄÄ KUINKA HYVIN JAKSAT HUOMENNA,
JA SEN PÄÄTÖKSEN VOIT TEHDÄ JO TÄNÄÄN
!

Kun opit syömään itsellesi optimoidulla tavalla, olosi paranee: saat lisää virtaa kaikkeen tekemiseen ja mielikin on kevyempi. Ei kiukuta, ei ahdista, ei purista – on helppo olla. Jopa perheesikin kiittää! Niin ja se stressi… se, joka nyt väkisinkin on jokaisen elämässä joskus osana, se on helpompi selättää silloin, kun kehosi voi hyvin.


Stressissä kun stressihormoneja alkaa erittyä liikaa: kortisoli nostaa sinun valmiustasoasi mutta sekoittaa myös muita kehon toimintoja. Adrenaliinia ryöpsähtää pintaan hyvinkin herkästi ja tästäpä sitten saattaa iskeä kiukku pintaan. Jatkuvan liiallisen kortisolin vaikutuksesta kehosi alkaa tulehtua, suolistosi kunto kärsiä ja siitä alkaa pikkuhiljaa kehittymään sairauksia, kuten 2 tyypin diabetestä, reumaa sekä monia loppuelämän sairauksia. Pahimmillaan lisämunuaisetkin voivat ”väsyä”. Toki, stressi on vain yksi sairastuttaja muiden joukossa, mutta valitettavasti hyvin yleinen sellainen.

Ei, tarkoitukseni ei ole missään nimessä pelotella, mutta…
Valitettavasti tämä ja moni muu kehossa tapahtuva prosessi ja siitä seuraavat sairaudet ovat tutkittua faktaa. Nämä ovat nähtävissä koko ajan lisääntyvinä ongelmina ja koko ajan yleistyvinä sairauksina, joita ei loppupeleissä kukaan kuitenkaan haluaisi itselleen.

SIKSI, RAKAS IHMINEN, MINÄ HALUAN HAASTAA SINUT OTTAMAAN VASTUUN OMASTA HYVINVOINNISTASI JA TERVEYDESTÄSI, JA AUTTAA SINUT TERVEEMMÄN ELÄMÄN ALKUUN!

Neljä viikkoa, sen enempää siihen ei tarvita. Näiden neljän viikon aikana opit mm. seuraavia asioita:

Suolisto, tuo kaiken hyvän alku ja juuri – Miten voimme tukea suolistoa ja ravintoaineiden imeytymistä. Ethän ole sitä mitä syöt – vaan sitä, mitä sinuun imeytyy
• Lepo - miksi on oikeasti tärkeää levätä ja nukkua? Saat myös ohjeita, kuinka voit saada unesi levollisemmaksi.
• Mikä on oikeasti kehollesi huonoa ja siksi vältettävää ruokaa.
• Opit mitkä ovat parempia valintoja niiden huonojen ruokien tilalle.
• Opit kuinka koostat helposti terveellisen aterian ja hyvän ruokailurytmityksen.
• Liikunta – mitäpä luulet, onko stressissä hyvä rehkiä täysillä? Kun keho on hälytystilassa? Opit tämän ja mikä on parempi tapa liikkua kun stressitila on päällä.
• Sokeriaineenvaihdunnan toiminta ja merkitys, sen merkitystä ei voi vähätellä!
• Opit myös tunnistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoasi.
• Saat myös joitakin valmiita esimerkkireseptejä helpottamaan alkuunpääsyä – mutta ennen kaikkea opit valitsemaan ne hyvät, terveyttäsi tukevat ja makumieltymyksillesi sopivat ruoka-aineet.

…sekä paljon muuta. Saat kaikille asioille kattavat ja selkeät perustelut. Kun ymmärrät syyt, sinun on helpompi tehdä terveellisiä muutoksia elämääsi. Jos sanoisin vain, että teet nyt niin ja näin, perustelematta tekemisiäsi ja muutoksiasi, -et todennäköisesti jatkaisi ja olisit hetkessä takaisin vanhoissa kaavoissa. Ymmärryksen kautta jaksat jatkaa kun tiedät, kuinka kehosi toimii ja mitä se oikeasti tarvitsee!
TERVEYDEN KOHENTAMINEN JA YLLÄPITO EI OLE YDINFYSIIKKAA

Terveyden kohentaminen tai ylläpitäminen lähtee loppujen lopuksi pienistä ja yksinkertaisista asioista. Se ei ole mitään ydinfysiikkaa, kun ymmärtää vain muutamat perusasiat. Kun löydät sinun kehoasi tukevat ja sinun kehollesi sopivat ruoat ja elämäntavat, sen jälkeen terveyden ylläpito on huomattavasti helpompaa! Kehomme on ihan kamalan viisas – se hakee koko ajan tasapainoon ja korjaa jo syntyneitä vikoja, kun sille antaa siihen oikeat eväät ja mahdollisuuden.

Tähän minä puolestani annan sinulle eväät!

SAAT SELKEÄT OHJEET JA PERUSTELUT

Valmennuksen aikana kerron sinulle asiat tutkitun tieteen ja biokemian kautta, koska se on kokemukseni ja oppimani mukaan ainoa ja oikea reitti terveyteen. Hokkuspokkus-mututuntuma -menetelmillä ei saavuteta yleensäkään terveyttä – eikä ainakaan pysyviä tuloksia.

Oma tietoni perustuu tieteeseen, mutta selitän sinulle nämä tärkeät asiat selkeästi ja yksinkertaisesti, niin että jokaisella on mahdollisuus nämä perusasiat ymmärtää ja siirtää käytäntöön. Kerron asiat kansankielellä ja tietenkin sinulla on mahdollisuus kysyä, jos jokin asia jää epäselväksi! Et jää yksin!

Tarkoitukseni, rakas ihminen, on antaa sinulle eväät terveyteen ja hyvinvointiin loppuelämäksesi!

Tietenkin riippuu sinusta itsestäsi, valitsetko tämän tien ja lähdetkö
kohti terveempää elämää olemalla valmis noudattamaan saamiasi ohjeita.
Harvemmin mikään asia tulee valmiiksi eteen tarjoiltuna kuin ”Manulle
illallinen” – tosin tässä startissa se kuitenkin tulee ihan eteesi,
-tietokoneesi, tablettisi tai puhelimesi kautta.


Se tulee helppojen
ohjeiden ja tiedon muodossa, vaan itse työn tekemisen jätän sinulle,
koska tiedäthän sanonnan: voit viedä hevosen veden äärelle, mutta et voi
pakottaa sitä juomaan. Itse olen saman työn tehnyt vuosikymmenien
aikana ja Voin kertoa, että sinun todellakin kannattaa tarttua tähän ja
haastaa itsesi.


Jos me saadaan esittää elämälle toivomuksia, niin melkein joka ikinen meistä sanoo ainakin tämän yhden toiveen:
Terveys

Tässä haasteessa, sinulla on vain mahdollisuus voittaa! Avaa siis tämä portti ja lähde kulkemaan kohti terveempää elämää ymmärryksen ja paremman itsetuntemuksen kautta!

HAASTEEN ETENEMINEN

Ennen kuin Terveyshaaste käynnistyy, saat sähköpostiisi oirekyselyn sekä ruokapäiväkirjan täytettäväksi. Saat näihin valmiit pohjat sekä selkeät ohjeet. On hyvin tärkeää, että täytät nämä huolellisesti ennen kuin Terveyshaaste alkaa.
Nämä kaksi tehtävää mahdollistavat sen, että voin auttaa sinua löytämään ruokailutavoistasi, elämäntavoistasi ja ruoka-aineistasi ne asiat, mitkä eivät tue sinun terveyttäsi. Nämä kaksi tehtävää ovat erittäin tärkeitä, että löydät sinulle sopivat ruokailutavat ja ruoka-aineet, jotka tukevat sinun kehoasi ja siten sinun hyvinvointiasi.

LIVETAPAAMISESTA SAAT PERUSTEELLISET EVÄÄT ALOITUKSEEN

Terveyshaaste-"live"-valmennuksIssa on bonuksena kaksi live-tapaamista Oulussa!
Mikäli asut jossain kauempana tai et pääsekään paikalle, ei hätää! Saat samat materiaalit videoiden muodossa sähköpostiisi!

Ensimmäisellä tapaamisella saat yksityiskohtaiset ohjeet, joita pyrit noudattamaan neljän viikon ajan sekä tietenkin perusteet ohjeille. Huomaathan! Sinun ei tarvitse tehdä kerralla isoja muutoksia, vaan voit myös lähteä liikkeelle omaa tahtiasi! Jokainen, pienikin pysyvä muutos on iso askel sinun elämässäsi kohti terveempää huomistasi: Näitä askelia voit ottaa sitä mukaa, mikä sinulle ja sinun kehollesi sopii parhaiten. Joku voi tehdä muutokset kerralla, joku pieni askel kerrallaan.
Tarkoitus ei ole stressata vaan saada pysyvä elämäntapojen muutos aikaan positiivisuuden ja hyvän fiiliksen kautta!

Tapaamisella käydään läpi myös perusasioita, jotta saat kaiken tarvittavat tiedot ja perusteet alkuun pääsemiselle. Tapaamisen jälkeen ymmärrät, miksi suolistosi ja sen kunto on kaiken hyvän lähtökohta, miksi se tulee kunnostaa ensin, jos se ei toimi oikein. Ymmärrät, sokeriaineenvaihdunnan ja insuliinin merkityksen vireystilasi ylläpitämiseksi. Miksi suosia hyviä hiilihydraatteja huonojen sijaan ja mitä ne paljon puhutut hyvät hiilihydraatit sitten onkaan. Saat tietoa proteiineista ja niiden sulamisesta – sekä sulamattomuuden vaikutuksista. Mitä ne ovat ne ”hyvät rasvat” ja kuinka tärkeitä ne ovat sairauksien ja niiden pohjalla olevien tulehdustilojen hallinnassa. Saat asioille selitystä aivan solutasolta asti, sieltä, mistä ihan kaikki lähtee.

Livetapaamisessa saat tietenkin myös arvokkaan ryhmän vertaistuen ja voit kysyä asioita minulta suoraan kasvotusten.

MATKAN VARRELLA SAAT LISÄÄ MOTIVOIVAA MATERIAALIA

Saat joka viikko uutta motivoivaa materiaalia suoraan sähköpostiisi. Näinä viikkoina pureudutaan esimerkiksi tarkemmin stressiin ja sen hallintaan, kehon tukemiseen stressin aikana, hyvän unen ja levon merkitykseen, muistin kohentamiseen sekä flunssanhäätöön. Saat myös esimerkkireseptejä, joista saat vinkkejä ja ideoita sinulle sopivien ja sinulle maistuvien ruokien valmistamiseen.

Toinen livetapaaminen on kurssin lopussa. Käymme läpi saavutettuja tuloksia, pohditaan menneiden viikkojen merkitystä ja opittuja asioita. Pääset kysymään minulta vielä kysymyksiä, mikäli sellaisia on mieleen noussut. Tältä kurssin päätöstapaamiselta saat tsempit terveellisen elämän jatkamisen!

Kurssilla on myös suljettu Facebook- ryhmä, johon voit halutessasi liittyä!

Tämä valmennus antaa sinulle startin parempaan ja terveempään elämään pienemmissä ja isommissa terveyshuolissa, mutta huomaathan, mikäli sinulla on terveysongelmia enemmänkin, ne voivat vaatia ensin tarkempaa tutkimista ja niiden hoito enemmän työtä ja ennen kaikkea yksilöllisempää apua. Mikäli sinulla on isompia terveysongelmia ja paljon lääkityksiä, suosittelen sinua kääntymään ennen valmennukseen osallistumista suoraan minun puoleeni, niin katsotaan tilanteesi, mikä on sinun kannaltasi paras vaihtoehto lähteä pureutumaan niihin.


Seuraava Terveyshaaste-verkkovalmennus alkaa 12.11.2019!


Seuraava Terveyshaaste-"Live" alkaa 28.1.2020!

Marraskuussa alkava Terveyshaaste on kokonaan verkon kautta tapahtuva valmennus.

Tammikuussa 2020 alkavan Terveyshaasteen Live-tapaamiset (2x) ovat Oulussa Kulttuurikeskus Valveella. Varaa aikaa tapaamisiin noin 2 tuntia. Tapaamisten ajankohdat ilmoitetaan lähempänä kurssia.

Neljä viikkoa.
Onko se oikeasti riittävä aika saada tuloksia?

Kyllä on!


Terveyshaasteella on jo yli 1000 tyytyväistä asiakasta!

Liity nyt sinäkin tähän terveemmän elämän saavuttaneiden joukkoon!

 

"Aiemmin kärsin päänsärystä viikottain, välillä useamminkin.

"Osan pystyin selittämään huonoilla silmälaseilla (hankin uudet) ja liian vähällä unella tai veden juomisella. Kaikkien noiden selvittyä, jäljelle jäi siltikin vielä vihlovia, selittämättömiä pääkipuja. Osallistuin äskettäin Päivin valmennukseen, jolla jatkuvat päänsäryt jäivät pois, myös yleinen olotilani parani kummasti.Jo valmennuksen toisella viikolla tulokset näkyivät! Painoni tippui pari kiloa, ainainen vatsan turvotus laski ja tasoittui ja pysyin ylipäätään virkeämpänä päivittäin. Ja tajusin, että minua usein vaivanneet päänsäryt hävisivät!"
- Titta 27, markkinointisuunnittelija

Terveyshaasteissa saavutettuja muutoksia:

(kerätty asiakkaiden palautteista)

- "Närästys jäänyt pois"
- "Energisempi olotila"
- "Sokerin himo katosi"
- "Jatkuvat päänsäryt loppuivat"
- "Nivelsäryt loppuivat"
- "Unen laatu parani"
- "Uni tulee helpommin, illalla terve väsymys"
- "Paino on pudonnut" (2-5 kg)
- "Ei turvota mahaa"
- "Ihon hilseily vähentynyt"
- "Teininäpyt katosivat naamasta"
- "Veren sokeri tasaantunut"
- "Laktoosi-intoleranssi katosi"
- "Jatkuvat mahakivut jäivät pois"

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!

HINTATIEDOT:

Terveyshaasteen hinta on 87 €/hlö.

HOX: Maksu tapahtuu laskulla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksukorttien nettimaksulla.
Ilmoita maksutapasi paikkavarauksen yhteydessä.

_________________________________________________________________________

KAIKKI TERVEYSHAASTEESEEN OSALLISTUVAT SAAVAT SEURAAVAT BONUKSET!

1. SAAT ALENNUSKOODIN TERVEYSKIOSKIIN, JOSTA LÖYTYY LAADUKKAITA LUONTAISTUOTTEITA JA RAVINTOLISIÄ KELLON YMPÄRI

2. SAAT ALENNUSKOODIN SYNLAB-laboratorioihin, JOSTA SAAT KAIKKI LABORATORIOKOKEET MYÖS ILMAN LÄÄKÄRIN LÄHETETTÄ

Mikäli haluat kysyä lisätietoja tai tilata terveyshaastepaketin vaikka työ- tai kaveriporukallesi, ota yhteyttä!


TERVEYSHAASTEESSA MUKANA: