Asiakkaat kertovat

Ravintovalmennusmatka asiakkaan kanssa on aina uniikki tapahtuma - kahta samanlaista ihmistä oireineen ja sairauksineen kun ei ole olemassakaan. Se mikä toimii toiselle avuksi, voi olla toiselle pahin mahdollinen vaihtoehto.

Olen kuitenkin pyytänyt asiakkailtani pienimuotoisia kirjoitelmia, joissa he itse kertovat omin sanoin kokemuksistaan ravintovalmennuksesta sekä tietenkin tuloksista, joita he ovat saaneet aikaan! Koen, että tällaiset "tavallisten" ihmisten kirjoitukset antavat Sinulle enemmän tietoa valmennuksesta, kuin hienoilla termeillä koristellut mahtilauseet.

TÄRKEÄÄ! Pyydän sinua huomioimaan, kun luet Asiakkaat kertovat!-tapauksista, että asiakkaiden itse esille tuomat hoitomuodot, ravintolisät tai ruoka-aineet eivät välttämättä ole juuri Sinulle sopivia, vaikka vaivasi olisikin sama! Sen vuoksi ravintovalmennus ON AINA HENKILÖKOHTAISTA!

Asiakkaiden kokemuksia ravintovalmennuksesta!

Lue linkkien takaa asiakkaiden kokemuksista tarkemmin!

Nainen 39v: "Krooninen virtsateidentulehdus, hiivatulehdus, atopia, keuhkoputkentulehdus, poskiontelontulehdus, astma, laktoosi-intoleranssi, hormoniongelmat"

Nainen, 60v: "Olen kamppaillut painon kanssa vuosikymmeniä ja olen syönyt paljon happosalpaajia"

Mies 68v: "...tuli verenpainetta, diabeetes - vikoja ja vammoja.."

Päivi 39v:"Olin jo pisteessä, etten jaksa kokoaikaista kipeänä olemista."

Minnamari 49v: "Lähdin vastaanotolle hakemaan helpotusta pitkään jatkuneeseen vatsan oireiluun, turvotukseen ja vääntöön. Lisäksi minulla oli väsymystä ja saamattomuutta."

Uraäiti 28v: "Minulla on ollut lapsesta asti atooppinen iho, joka on oireillut vaihtelevasti. Parikymppisenä iho-oireet pahenivat, ja vatsakin alkoi oireilla......

49-vuotias työuupunut: Osallistui Kilpirauhasluennolle, terveyshaasteeseen ja yksilövalmennukseen. "Yksilövalmennuksessa todella huomioitiin perinpohjaisesti koko aiempi eletty elämä sekä oireet.".....

Muumi 62v:

"Minulla oli jo pidemmän aikaa ollut ns. huono elämä, vaikka kaikki piti olla hyvin. Ummetuksesta olen kärsinyt vuosikausia, ja sitten kävi niin, etten pystynyt syömään kuin ihan pieniä annoksia".....


Asiakkaiden kommentteja luennoista

"Terveysluento oli sisältörikas, mukaansatempaava ja antoi paljon infoa.
Päivin esiintyminen on ihmisläheistä ja asiantuntevaa. Aika kului siivillä!"

Tina

"Loistava persoona höystettynä aidolla välittämisellä ja mielettömällä
tietämyksellä!"

Hannele

”Tapasin Päivin hänen pitämällään kilpirauhasyhdistyksen ravintoluennolla. Ihana ja tsemppaava asiantuntija! Luennolla kuultu, onko lääkäri kysynyt sinulta: ”Kuinka sinä voit?” oli yksi ratkaiseva kysymys miksi otin yhteyttä. Samoin se, että kaiken taustalla on faktaa.

49-vuotias palkanlaskija, nainen

Asiakkaiden kokemuksia ja kommentteja TERVEYSHAASTE-valmennuksesta

"Aiemmin kärsin päänsärystä viikottain, välillä useamminkin.

Osan pystyin selittämään huonoilla silmälaseilla (hankin uudet) ja liian vähällä unella tai veden juomisella. Kaikkien noiden selvittyä, jäljelle jäi siltikin vielä vihlovia, selittämättömiä pääkipuja.

Osallistuin äskettäin Päivin valmennukseen, jolla jatkuvat päänsäryt jäivät pois, myös yleinen olotilani parani kummasti.Jo valmennuksen toisella viikolla tulokset näkyivät! Painoni tippui pari kiloa, ainainen vatsan turvotus laski ja tasoittui ja pysyin ylipäätään virkeämpänä päivittäin. Ja tajusin, että minua usein vaivanneet päänsäryt hävisivät!"

- Titta 27, markkinointisuunnittelija

"Kävin äitini kanssa terveyshaasteessa ja huomasimme molemmat selkeän vaikutuksen terveydessä.
Itse koen olevani virkeämpi, vatsakin voi paremmin. Näihin halusinkin apua.

Äitini on laihtunut 8 kiloa, verensokeri on paremmalla tolalla ja verenpainekin on laskenut todella hyviin lukemiin."

- Heli, 35 vuotias, liikepaikkavastaava

”Rupesin heti noudattamaan annettuja ohjeita, liki 100%:sti.Haasteen jälkeenkin olen noudattanut uusia opittuja tapoja.

Painoa on tippunut haasteen aikana n. 3 kg, vatsan toiminta on rauhoittunut ja nukkunutkin olen paremmin. Irtokarkkejakaan ei ole tehnyt enää mieli.

Luulin haasteen olevan työläämpi kuin mitä se loppujen lopuksi oli, vaati vain pientä vaivannäköä kaupassa kun etsi tuotesisältöjä ja e-koodeja. Olen suositellut tätä kurssia ystävilleni.”

– Teija, 51

Yksittäisiä kommentteja Terveyshaasteesta

 • "Turvotus on vähentynyt, jaksan tosi hyvin, ei väsytä eikä kiukuta. Painokin on tippunut n. 0,5 kiloa/viikko tahtia"
 • "Kurkussa ei tunnu enää kuin olisi limaa siellä koko ajan"
 • "Ennen jatkuvasti vaivanneet päänsäryt jäivät pois!"
 • "Kiitos valmennuksesta! Tästä tosiaan oli apua, sillä tarvitsen nimenomaan selkeitä ohjeita. Etenkin tuosta, missä on lueteltu mitä pitää jättää pois ja mitä tilalle, on ollut erittäin paljon apua"
 • "Nykyisin olen ollut paljon pirteämpi ja jaksan valvoa yöt paljon paremmin. Nukun myös yövuorojen jälkeen paljon pidempään"
 • En kyllä kadu tähän haasteeseen mukaan lähtemistä! Vaikka vielä on paljon muutettavaa niin hyvässä alussa olen jo :) "
 • Närästys loppui! Wau! "
 • "Koko talven vaivannut flunssailu loppui! Mitä ihmettä? - allergiakausi päällä, silti voin paremmin kuin koko talvena."
 • "En edes ymmärrä miten on mahdollista- mutta muistan asioita paremmin! Ja pystyn keskittymään töissä"
 • "Olipahan mukava yllätys että verkkovalmennus voi olla näin rento, ja samalla tuli niin paljon tärkeää ̈tietoa. On huomattavasti helpompi muuttaa tottumuksia kun ymmärtää ̈miksi ontarpeellista tehdä juuri nämä muutokset. Kiitos."
 • "Rasvat tulleet mukaan kuvioon, vehnäset jättänyt pois. Uni on parantunut: Olen alkanutnukkumaan kokonaisia öitä!"
 • "Proteiinia saisi lisätä- ymmärsin että taidan vältellä näitä ruoansulatusongelmien vuoksi."
 • Ymmärsin valmennuksessa miten kokonaisvaltaisia oikeastaan olemme ̈ – eli ei voi ajatella vain osia"
 • "On ollut uusi asia, että kun on stressiä niin pitää ̈kiinnittää huomiota proteiinien laatuun ja ruoansulavuuteen
 • "ohjeet ovat olleet hyviä, paino pudonnut jonkin verran, vyötärö ja lantio kaventunut pari cm
 • Tullut hyvää ja tärkeää tietoa rasvoista, erilaisia oljyjä tullut päivittäiseen käyttöön"
 • "Videot ovat olleet tosi hyviä ja kiva kun oli tulostettavat ohjeet
 • "Maha ja mieli voi paremmin"
 • "Massu rauhoittui, en ehtinyt täysillä mukaan - virtaa loytyi silti ̈
 • "Nämä solutasolla tapahtuvat jutut olleet tosi mielenkiintoisia ( ”tiilitalo” mielessä;D)"
 • "Kiitos maukkaista ohjeista, esim. omasta levitteestä jne. Ihania oivalluksia on tullut kurssin lomassa. UNI on parantunut! Olen alkanut ajattelemaan armollisemmin itseäni. Facebookissa ̈hyviäkeskusteluja – olisi kiva jos niitä olisi enemmänkin ̈ . Sieltäkin sain ahaa ̈ - elämyksiä! ̈
 • "Kolme vuotta olen ollut FODMAP-dietillä. En uskonut kun sanoit että ei tarvitse noudattaa sitä. Nyt kestän jopa omenaa."
 • "Aivan pakko hehkuttaa tätä hyvää oloa, mikä tästä terveyshaasteesta on jo nyt saanu, kiitos Päivi. Parasta tässä on ehkä se, ettei oo tarvinu miettiä mitä fodmappeja syö. Kaikki käy, en kyllä sitä ensin uskonu, kun joskus sen Päivi mainitsit."