Asiakkaiden kokemuksia ravintovalmennuksesta!

Ravintovalmennusmatka asiakkaan kanssa on aina uniikki tapahtuma - kahta samanlaista ihmistä oireineen ja sairauksineen kun ei ole olemassakaan. Se mikä toimii toiselle avuksi, voi olla toiselle pahin mahdollinen vaihtoehto. 

Olen kuitenkin pyytänyt asiakkailtani pienimuotoisia kirjoitelmia, joissa he itse kertovat omin sanoin kokemuksistaan ravintovalmennuksesta sekä tietenkin tuloksista, joita he ovat saaneet aikaan! Koen, että tällaiset "tavallisten" ihmisten kirjoitukset antavat Sinulle enemmän tietoa valmennuksesta, kuin hienoilla termeillä koristellut mahtilauseet. 

TÄRKEÄÄ! Pyydän sinua huomioimaan, kun luet Asiakkaat kertovat!-tapauksista, että asiakkaiden itse esille tuomat hoitomuodot, lisäravinteet tai ruoka-aineet eivät välttämättä ole juuri Sinulle sopivia, vaikka vaivasi olisikin juuri sama! Sen vuoksi ravintovalmennus ON AINA HENKILÖKOHTAISTA!

Lue, mitä asiakkaat kertovat!

TAPAUS 1 "Nuoren" naisen sairauskierre (virtsateidentulehdus, hiivatulehdus, atopia, keuhkoputkentulehdus, poskiontelontulehdus, astma, laktoosi-intoleranssi, hormoniongelmat).
TAPAUS 2 Nainen 60 v. (närästys, painonhallinta,)

TAPAUS 3 Mies 68-vuotta. (lihavuusleikkaus, diabetes, korkea verenpaina, välilevytyrä)


Asiakkaiden kommentteja luennoista:

- "Terveysluento oli sisältörikas, mukaansatempaava ja antoi paljon infoa.
Päivin esiintyminen on ihmisläheistä ja asiantuntevaa. Aika kului siivillä!"

Tina

- "Loistava persoona höystettynä aidolla välittämisellä ja mielettömällä
tietämyksellä!"

Hannele