Muumi 62v

Valmennukseen tulin koska:
"Minulla oli jo pidemmän aikaa ollut ns. huono elämä, vaikka kaikki piti olla hyvin. Ummetuksesta olen kärsinyt vuosikausia, ja sitten kävi niin, etten pystynyt syömään kuin ihan pieniä annoksia.
Toki ravitsemus on huono, jos ei syö - ja tämä kaikki tuntui liikunnassa tosi kovasti.
Ystäväni vinkkasi Päivistä kuuntelemiensa luentojen perusteella, joten vastaanotolle sitten vaan. Oirekyselyn ja ruokapäiväkirjojen perusteella sain kuulla, että suolisto kärsii tulehduksesta eikä ravintoaineet pysty imeytymään. Ruokavaliossa oli paljon petrattavaa, samoin ateriarytmityksessä.

Mitä muutin:
Ohjeiden mukaan poistin ruokavaliostani sokerin, valkoiset jauhot, keinomakeutusaineet, vääränlaiset rasvat, maitotuotteet sekä porejuomat. Tilalle otettiin hedelmiä ja marjoja, kasvismaitoja, vegeproteiinia, kuituja sekä runsaasti pehmeitä rasvoja. Kaksi viikkoa mentiin pelkillä pirtelöillä ja sosekeitoilla. Ruokailurytmin löytyminen oli helppoa, koska pirtelöitä ja keittoja tehtiin koko päiväksi kerrallaan. Kahden viikon jälkeen ruokavalioon otettiin mukaan ihan tavallista ruokaa, joka oli tehty laadukkaista ravintoaineista. Oli mielenkiintoista perehtyä tuoteselosteisiin, koska nyt osasin tulkita niitä paremmin kuin ennen.

Mitä tapahtui:
Suoli alkoi toimia reippaasti heti toisena rauhoituspäivänä, ja on toiminut hyvin sen jälkeenkin. Luulen, että suoli tyhjeni kokonaan, koska olo muuttui saman tien niin kevyeksi. Ensimmäisen viikon aikana hiusten lähtö loppui, univaikeudet loppuivat, silmien kuivuminen väheni, pystyin hengittämään koko keuhkoilla, hikoilin liikkuessa enemmän,lihakset palautuvat treenin jälkeen normaalisti ja paino tippui 3,5 kg. Lisäksi ruokailurytmi on pääsääntöisesti hyvä, ja opin käyttämään hyviä rasvoja monessa eri muodossa. Olo on energinen ja paljon seesteisempi, stressin sieto on parempaa.

Päivillä on kyky selvittää suoliston monimutkainen toiminta imeytymisongelmineen ymmärrettävästi ja selvästi. Asian ymmärtäminen motivoi muutoksen toteuttamiseen.Toteuttamisessa on lopulta kysymys oikeista valinnoista, ja niistä Päiviltä sai roppakaupalla hyviä vinkkejä.

Iso kimppu ruusuja ihanalle Päiville, sait ison muutoksen aikaan minun elämässä!

Muumi 62v