Minnamarin tapaus

"Lähdin vastaanotolle hakemaan helpotusta pitkään jatkuneeseen vatsan oireiluun, turvotukseen ja vääntöön. Lisäksi minulla oli väsymystä ja saamattomuutta. Päivin vastaanotolla on levollinen ja rauhallinen tunnelma.
Kävimme läpi asioita, jotka saattoivat vaikuttaa olotilaani. Minä sain paljon uuttaa tietoa ja melkoisen tietopaketin matkaani! Homma lähti käyntiin ruokavalion korjaamisella. Minun oli helppo noudattaa hyviä ohjeita. Oireet alkoivat helpottaa melko heti ja vointikin parani huomattavasti.Tapaamistemme väli oli 7 viikkoa. Tänä aikana olen muuttanut ruokavalioitani kovasti mm. vehnäjauhon, sokerin ja kahvin käyttöä ovat vähentyneet merkittävästi.
Nyt vointi on hyvä ja oireet ovat hävinneet."
-Minnamari, 49

***********************************
Tässä tapauksessa asiakkaalla oli alussa valtavasti epämääräisiä oireita ympäri kehoa:


* mm. reilusti maha-suolikanavan oireilua, kuten närästystä, pahoinvointia, turvotusta ja ruoan sulamattomuutta sekä ilmavaivoja.
* Lisäksi oli paljon sellaisia oireita joita tulee mm. kilpirauhasen vajaatoiminnassa tai matalilla rauta-arvoilla kuten väsymys, voimattomuus, keskittymisvaikeudet, mielialan ailahtelu, rytmihäiriöt, nivelkipu, väsymys lihaksissa, painonnousu ja turvotus sekä ihon kuivuus ja hiusten lähtö.
* Lisäksi oli mm. kutisevat korvat ja kuivat nenän limakalvot.
Lopputilanteessa lähes kaikki oireet olivat hävinneet - ainoastaan näin allergia-aikana oli havaittavissa pientä niiskutusta.
Minnamari noudatti hienosti ohjeita ja tulokset ovatkin sen mukaisia.Ihan huippua!

Ja huom(!): Minnamarin varastorauta-arvot OVAT matalat, silti oireilu saatiin loppumaan oikeanlaisella ravitsemuksella. Nyt voidaan rauhassa keskittyä vielä rautatasojen korjaamiseen.